• " Ja, zalig zijn degenen die het Woord Gods horen en hetzelve bewaren " Lukas 11 vers 28

Meer over Verenigingen

Jeugdvereniging Nathanaël

Beste jongere,

Vind jij het leuk om nieuwe vriendschappen te sluiten en wil je samen met andere leeftijdsgenoten in gesprek gaan over de Bijbel? Dan ben je van harte welkom op de JV. Om de 14 dagen komen wij als JV op de zaterdagavond bijeen.

Klik hier voor het rooster seizoen 2023-2024.

De avonden beginnen om 20:00 uur en eindigen rond 22:00 uur. De indeling van de avonden ziet er als volgt uit: om 20:00 uur beginnen we met een inleiding rondom een thema, welke door iemand van de jeugdvereniging wordt gehouden. Dit jaar is het thema ‘vriendschap’. Hierna is er gelegenheid om samen na te praten over de inleiding. De ervaring leert dat het mooi en verrijkend is om samen met leeftijdsgenoten na te denken over het geloof. Na de inleiding is er een pauze, waarna het ‘informele gedeelte’ van de avond begint. Hiervan is de invulling vrij en wordt georganiseerd door een lid van de JV. Naast de reguliere JV-avonden, worden er ook activiteiten georganiseerd. Zo zijn wij in het verleden al eens wezen lasergamen, schaatsen en kanoën en wordt er regelmatig op zondagavond afgesproken om samen te zingen en een spelletje te spelen.

Tijdens het Hemelvaartsweekend gaan we samen 4 dagen op kamp. De afgelopen jaren zijn wij afgereisd naar Zeeland, Noord-Holland, Duitsland en België. Deze dagen, bestaande uit een vol programma, zijn het hoogtepunt van het JV-seizoen. Tijdens het kamp doen we leuke activiteiten met elkaar en zijn we veel bezig rondom de Bijbel.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast het Instagram account van de JV (jv_nathanael) en kom gerust een keer langs tijdens de JV-avonden. In de kerkbode word je op de hoogte gehouden wanneer de eerstvolgende JV-avond is en ook onder het kopje ‘agenda’ kan je de data zien. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met iemand van het bestuur (te vinden onder het kopje leiding) of met een JV-lid.

Leiding:
I. Amersfoort, tel. (06) 57 23 57 42
J. Prosman, tel. (06) 19 90 54 63
R. Verweij, tel. (06) 27 00 72 48

Voor uitgebreidere gegevens van de leiding is inloggen vereist.

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit