• " Ja, zalig zijn degenen die het Woord Gods horen en hetzelve bewaren " Lukas 11 vers 28

Meer over Nieuws

Gemeentedag

17 juni 2023

Op zaterdag 17 juni 2023 hopen we weer de jaarlijkse gemeentedag te houden.

Wij kijken er naar uit om elkaar te ontmoeten in een ontspannen en gezellige sfeer. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, door de commissie, maar ook door de clubs. In de volgende kerkbode zal er een flyer bijgevoegd worden met meer informatie, maar we willen nu alvast uw aandacht vragen voor het volgende:

Datum, tijd en locatie
17 juni 2023 van 14.00 - 19.00 uur, op dezelfde locatie als vorig jaar, namelijk De Hel 5a te Randwijk (dat is aan het einde van de Tolsestraat).

Sponsoring en giften
Deze dag wordt mede mogelijk dankzij uw gift én sponsoring door bedrijven. U kunt uw bijdrage overmaken op de bank-rekening van de diaconie met rekeningnummer NL67 RABO 0331 9205 30, onder vermelding van ‘Gemeentedag’ (let op, deze gift is niet aftrekbaar).
Mocht u liever uw bijdrage geven in de vorm van contant geld, dan kan dat ook, want op de dag zelf is er een fooienpot aanwezig.

Vrijwilligers gezocht
U kunt zich opgeven als vrijwilliger voor bijvoorbeeld het klaarzetten van spullen op de vooravond van de gemeentedag (hiervoor kunnen we vooral mensen gebruiken die goed kunnen sjouwen), om op de dag zelf te helpen met het bereiden van eten, om een oogje in het zeil te houden bij de diverse activiteiten en om achter één van de marktkramen te staan. We kunnen uw hulp heel goed gebruiken!

Diensten-veiling
De dienstenveiling, die we vorig jaar voor de eerste keer hielden, is een groot succes geworden en daarom willen we ook nu weer uw hulp vragen. Om u een idee te geven, noemen we wat voorbeelden:
Een tuinklus: hagen snoeien, onkruid wieden, stoep vegen.
Een high-tea of etentje voor een aantal personen.
Een dagje uit of wandeling maken met iemand die vaak alleen is.
Op de gemeentedag worden de door u aangeboden diensten geveild of voor een vast bedrag per persoon verkocht.

Opbrengst
Het opgebrachte geld (van giften, sponsoring, dienstenveiling, markt e.d.) is ten behoeve van het bestrijden van de onkosten en wordt verdeeld onder een aantal goede doelen, waaronder in het bijzonder de verbouwing van Eltheto.

Bakwedstrijd
Er wordt een taartenbakwedstrijd georganiseerd. Wie bakt de lekkerste en/of mooiste taart?
Wilt u niet aan de wedstrijd deelnemen, maar vindt u het wel leuk om vooraf iets te bakken, dan kan dat uiteraard ook.

Saladewedstrijd
We zijn ook op zoek naar mensen die een lekkere salade willen maken voor bij de maaltijd en daar maken we dan ook meteen een wedstrijd van. Degene die de beste salade gemaakt heeft, komt als winnaar uit de bus.

Vervoer
Wilt u graag aanwezig zijn maar beschikt u niet over eigen vervoer. Wij halen en brengen u graag!

Opgeven
Het opgeven van een dienst voor de veiling kan bij Wouter Mauritz: 06 1881 4022.
Voor het deelnemen aan de taartenbakwedstrijd, de saladewedstrijd, aanmelden als vrijwilliger of vervoer kunt u terecht bij Marian van Kleef: 06 3060 0381 of mail@grastotaal.nl.

  • © hersteld hervormde kerk 2023

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit