• " Ja, zalig zijn degenen die het Woord Gods horen en hetzelve bewaren " Lukas 11 vers 28

Meer over Kerkdiensten

Meest gestelde vragen

Wanneer reageer ik tijdig op een uitnodiging?
Op maandagmorgen (10:00 uur) worden de uitnodigingen voor de komende zondag verstuurd. De reactietermijn is 24 uur. U kunt dus tot dinsdagmorgen (10:00 uur) reageren, anders verloopt de uitnodiging. Uitnodigingen voor overige kerkdiensten (biddag, dankdag, Bijbellezing, bezinningsavond, zendingsavond) worden ook op maandagmorgen (10:00 uur) verstuurd. Hierop kunt u tot dinsdagmorgen (10:00 uur) reageren. Controleer alstublieft dagelijks uw e-mailbox.

Hoe kom ik aan een wachtwoord?
Het wachtwoord kiest u zelf. Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn. U moet twee keer hetzelfde wachtwoord opgeven. Onthoudt uw wachtwoord goed!

Krijg ik een bevestiging van mijn aanmelding?
Ja, u krijgt altijd een automatische bevestigingse-mail, daar zit een link in om uw account te activeren. Heeft u geen bevestigingse-mail? Controleer dan uw map ‘ongewenste e-mail’. Heeft u uw e-mailadres wel correct ingevoerd? Probeer het anders opnieuw.

Hoe weet ik wanneer ik naar de kerk kan?
U krijgt nader bericht, per kerkdienst worden zoveel mensen uitgenodigd als waar ruimte voor is. Als u uitgenodigd wordt kunt u aangeven of u wel of niet komt.

Moet ik het laten weten als ik niet kom?
Als u niet komt kiest u in de uitnodigingse-mail voor de knop ‘ik kom niet’. Het is belangrijk dat zo snel mogelijk te doen. Het systeem kan dan iemand anders in uw plaats uitnodigen.

Ik ben (of ga) met vakantie, tot wanneer kan ik mij aanmelden?
U kunt zich altijd aanmelden in het systeem. Vanaf de eerste uitnodigingsronde ná uw aanmelding als belangstellende zult u door het systeem daadwerkelijk uitgenodigd worden (als er voldoende plaats is).

Ik verwacht een logé, kan die ook naar de kerk?
Dat kan, maar u moet dan (tijdelijk) het aantal personen wat met uw gezin naar de kerk komt aanpassen. Doe dat minstens een week van tevoren. Dus als u bijvoorbeeld zondag 2 augustus gasten heeft, moet u voor zondag 26 juli inloggen op uw account en het aantal aanwezigen aanpassen. Vergeet niet om na het bezoek dit weer terug te zetten. Zo blijft het systeem op orde.

Ik ben gehecht aan mijn gereserveerde plaats, die heb ik immers niet voor niets. Kan ik daar zitten?
De omstandigheden maken de indeling van de kerk rigoureus anders. Het is echt belangrijk dat de kerk op volgorde wordt gevuld, anders lopen we teveel door elkaar. De kerkenraad bezint zich met de kosters op de hoogst nodige uitzonderingen. Maar we kunnen nu nog geen toezeggingen doen.

Is mijn privacy gewaarborgd?
De ontwikkelaar van het systeem waarborgt uw privacy. Alleen de hoogst nodige gegevens worden vastgelegd. De servers staan in Nederland. De kerkenraad heeft een verwerkersovereenkomst met de ontwikkelaar. Zo voldoen we aan de Europese privacyregels.

Ik ontvang geen e-mail van Kerktijd.nl?
Controleer uw map ‘ongewenste e-mail’. Bij sommige providers is het risico dat dit soort mail als ongewenst wordt aangemerkt groot. Zet het adres app@kerktijd.nl op de lijst met veilige afzenders.

Ik ben niet uitgenodigd?
U wordt alleen uitgenodigd als u zich heeft geregistreerd in ons domein op Kerktijd.nl. Registreer u vandaag nog, dan wordt u voor volgende week zondag wel uitgenodigd.

Ik sta geregistreerd maar heb geen uitnodigingse-mail ontvangen?
Heel vervelend! Kerktijd.nl heeft ontdekt dat sommige e-mailberichten (vaak naar @hotmail.com of @live.com adressen) geblokkeerd werden. Dit probleem is door Kerktijd.nl vanaf nu opgelost.

Als ik inlog in mijn account staat achter sommige kerkdiensten een zandlopertje en achter sommigen een kruisje?
Heel vervelend! Dit is waarschijnlijk een combinatie van een verlopen uitnodiging (ouder dan 48 of 24 uur) en een niet gelezen e-mailbericht. Voor morgen is hier helaas niets aan te doen. Kom alleen naar de kerkdiensten waarachter een vinkje in uw account staat. Het is heel belangrijk om tijdig op uitnodigingen te reageren.

Ik kom (wegens gezondheid, werk, vakantie, …) niet naar de kerk moet ik dan ook reageren?
Ja graag! Op het moment dat u zich afmeldt wordt automatisch een ander in uw plaats uitgenodigd. Zo helpen we elkaar.

Hoe kan ik aangeven dat ik met meer personen naar de kerk kom?
Dat kan alleen tot acht dagen van tevoren in uw account. Weet u het niet zeker? Geef dan het hogere aantal op, u kunt altijd aangeven dat u met minder komt.

Hoe kan ik aangeven dat ik met minder personen naar de kerk kom?
Als u een uitnodiging accepteert kunt u het aantal personen waarmee u komt lager maken. Doe dit alstublieft als dit van toepassing is. In de plaats van uw vermindering wordt een ander uitgenodigd.

Ik voel me opeens niet fit, dus kom morgen niet naar de kerk, wat nu?
Meldt u telefonisch af bij een van de contactpersonen, die op de pagina ‘Zitplaatsen reserveren’ staan vermeldt.

Kan de kerkenraad mij naar (mijn) keuze in een andere dienst indelen?
Nee, dat kan niet. Kerktijd.nl werkt helemaal automatisch. De kerkenraad heeft daar geen invloed op. U geeft aan voor welke diensten en met hoeveel personen u ingedeeld wilt worden. De kerkenraad geeft het aantal beschikbare plaatsen op. De computer van Kerktijd.nl maakt vervolgens de indeling.

Wat betekent het e-mailbericht ‘u bent uitgenodigd’?
U wordt uitgenodigd voor een van de kerkdiensten. Geef zo snel mogelijk (binnen 48 of 24 uur) aan of u komt. Daarna vervalt de uitnodiging.

Wat betekent het e-mailbericht ‘u bent aangemeld’?
Uw aanmelding is bevestigd. Bewaar dit bericht nog even. Als u later het aantal aanwezigen aan wilt passen, dan heeft u de link in dit e-mailbericht nodig.

Ik heb nog een andere vraag, hoe kan ik die stellen?
Bij voorkeur via het e-mailadres info@hhgopheusden.nl. Of per telefoon via de heer J. Kuivenhoven (koster) of de heer T. van Garderen (webbeheerder).

  • © hersteld hervormde kerk 2021

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit