Reservering zitplaatsen kinderen tot en met 12 jaar
Het breed moderamen heeft verschillende adviezen afgegeven aan de kerkenraden.
Een van deze adviezen is het terugbrengen van het maximum aantal bezoekers per dienst tot 30 personen, waarbij kinderen tot en met twaalf jaar en betrokken bij de dienst niet meegerekend worden.
Dit houdt in dat deze kinderen gewoon mee kunnen met hun ouders naar de kerkdiensten en daardoor het aantal mensen in de kerk hierdoor omhoog gaat.
Sinds kort zijn we overgegaan op een nieuw reserveringssysteem (kerktijd.nl), waarin we hebben gevraagd, om daar al de gezinsleden in te vermelden.
Nu blijkt dat deze kinderen t/m 12 jaar gewoon mee kunnen, moeten de gezinnen die kinderen hebben t/m deze leeftijd, in kerktijd.nl het bezoekersaantal wijzigen naar het aantal personen boven de 12 jaar.
U kunt dit als volgt doen:

  1. Klik op VOORKEUREN WIJZIGEN in de rechtse kolom van deze pagina
  2. Bewerk gegevens
  3. Wijzig het aantal bezoekers en druk op opslaan

Algemene informatie en instructie zitplaatsen reserveren
Wilt u aanwezig zijn in de kerkdienst dan is vooraf reserveren noodzakelijk. Onderstaand wordt u uitgelegd hoe dit werkt en wat u hiervoor moet doen.
U vult eenmalig (!) een aanmeldingsformulier in, hiervoor kunt u de link AANMELDINGSFORMULIER in de rechtse kolom op deze pagina aanklikken.
Via het aanmeldingsformulier geeft u gegevens en voorkeuren van uw gezin door:

Onderstaande gegevens worden gevraagd:
Naam: uw naam
E-mailadres: uw e-mailadres
Aantal bezoekers: vul hier het aantal gezinsleden in waarmee u normaliter een kerkdienst bezoekt. We begrijpen dat het voor kan komen dat u met minder (of juist meer) gezinsleden kunt of wilt komen dan dat u hier opgeeft zodra u wordt uitgenodigd; daar wordt door het systeem rekening mee gehouden. Als u later structureel met meer of minder gezinsleden komt, kunt u dat altijd nog aanpassen in uw gegevens.
Wachtwoord: kies een eigen wachtwoord.
Categorieën: u heeft hier de volgende keuzemogelijkheden: bezinning, Bijbellezing en kerkdienst. Om uitgenodigd te kunnen worden, adviseren wij u om alle categorieën aan te vinken.

Na inschrijving krijgt u een e-mail met het verzoek om het e-mailadres te verifiëren.
Let op: u bent pas ingeschreven nadat het e-mailadres is geverifieerd, zo weten we zeker dat de juiste persoon een uitnodiging krijgt.
U kunt altijd door in te loggen op de link VOORKEUREN WIJZIGEN aan de rechterzijde uw voorkeuren wijzigen.
Uitnodigen voor een kerkdienst is op basis van roulatie. Degene die het langst geen kerkdienst heeft bezocht krijgt als eerste een uitnodigings-e-mail. Deze kan worden geaccepteerd of worden afgewezen.
Bij acceptatie kan worden aangegeven met hoeveel personen de dienst gaat worden bezocht.
Bij afwijzing wordt automatisch een e-mail naar de volgende deelnemer gestuurd.
Als er niet binnen de aangegeven tijd (waarschijnlijk 48 uur) wordt gereageerd krijgt ook de eerstvolgende deelnemer een uitnodiging.

Als u geen e-mailadres heeft kunt u uw gegevens telefonisch doorgeven aan:

Dhr. J. Kuivenhoven (koster), tel. (06) 12 18 24 04
Dhr. M. Breunissen (koster), tel. (0488) 44 32 14
Dhr. A. van Ballegoijen (kerkvoogd), tel. (0488) 44 19 42
Dhr. T. van Garderen (webbeheerder), tel. (06) 19 03 59 92

Aan uw gegevens wordt i.p.v. een e-mailadres een telefoonnummer gekoppeld. Als u op basis van roulatie een dienst mag bijwonen wordt u hiervan telefonisch op de hoogte gebracht.
U kunt ook proberen iemand in uw omgeving te vragen een aanmeldingsformulier voor u aan te maken, deze persoon krijgt dan de uitnodigingsmail en reageert namens u.

Zitplaatsen reserveren

AanmeldingsformulierVoorkeuren wijzigenMeest gestelde vragen

Komende bijeenkomsten

Geen evenementen gevonden!