• " Ja, zalig zijn degenen die het Woord Gods horen en hetzelve bewaren " Lukas 11 vers 28

Meer over Nieuws

Kinderappèl 2023

01 april 2023

D.V. zaterdag 1 april wordt er een kinderappelochtend georganiseerd. Het kinderappèl gaat uit van de Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie (HHJO). Het thema is: ‘Slaaf of vrij?' n.a.v. de brief aan Filémon.

Wanneer: zaterdag 1 april van 09.00-13.00 uur, zorg dat je om 08.50 uur aanwezig bent.
Waar: We beginnen en eindigen in Eltheto, de ochtend wordt gehouden in HHG Kesteren. De kinderen van groep 5, 6 en 7 van de basisschool gaan met de fiets naar Kesteren, dus neem je fiets mee! (Als het regent, wordt er voor vervoer gezorgd.) De andere kinderen worden met de auto gebracht.
Wie: Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Ook als je niet op de Benjaminclub of zondagsschool zit ben je van harte welkom op deze fijne ochtend samen met veel andere kinderen!
Wat: We hopen het kinderappel met elkaar te starten door te zingen, te luisteren naar de opening van de jeugdwerkadviseur en de Bijbelvertelling. Ook leren we een Bijbeltekst, spelen we spelletjes en wordt er geknutseld. Om ongeveer 12.15 uur zullen we weer terug zijn bij Eltheto, maar dan is de gezellige dag nog niet afgelopen. Want bij terugkomst staan de tafels gedekt en gaan we met elkaar patat eten. Om 13.00 uur hopen we de dag af te sluiten en mogen jullie weer opgehaald worden bij Eltheto.
Hoe: Meld je uiterlijk 27 maart aan door een mailtje te sturen naar nellysluiter@hotmail.com. Vermeld je naam, basisschoolgroep en telefoonnummer. Heb je een allergie? Geef dat dan door bij de aanmelding. Ook als je wel meedoet met het ochtendprogramma, maar niet mee eet horen we dat graag voorafgaand.

De jufs en meesters van de Benjaminclub en de zondagsschool zien uit naar jullie komst!

Klik hier voor de flyer en de kleurplaat

  • © hersteld hervormde kerk 2023

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit