Thuisfrontcommisie “Lesbos”
12 april 2019 is Martha van den Herik naar Griekenland gegaan. Zij verblijft daar op het eiland Lesbos, waar zij werkt in het vluchtelingenkamp Moria. Zij werkt daar vanuit de stichting Eurorelief.

Vanuit onze gemeente wordt zij ondersteund middels een thuisfrontcommissie (TFC). Deze commissie heeft als doel de belangstellenden op de hoogte te houden van de werkzaamheden van Martha. Daarbij houdt de TFC ook haar financiële situatie in de gaten en zorgt zij ervoor dat de binnengekomen gelden naar plaats van bestemming gaan.

De TFC bestaat uit: Dhr. L. Scheurwater (vanuit de kerkenraad) Annelies van Dam (financiën), Corine van Dam, Jan van den Herik, Roelien Mussche en Marianne Pol (overige leden).

De TFC verzorgt ook de nieuwsbrief. Voor meer informatie en/of vragen kunt u mailen naar: marthainlesbos@outlook.com

Of contact op nemen met: Annelies van Dam 06-18437868

Mocht u geïnteresseerd zijn in de verhalen van Martha, bezoek dan onderstaande website, waar zij een blog bijhoudt: marthavandenherik.jimdo.com

Thuisfrontcommisie “Vrede van Onderop”
Peter & Gerdien Heemskerk gaan dienen in Israël/de Palestijnse gebieden. De zorg die ze daar kunnen bieden aan gehandicapten bij Jemima, de brugfunctie tussen het Joodse en Arabische gebied en op die manier werken aan vrede van onderop.

Abonneren op de digitale nieuwsbrief kan via tfcheemskerk@hotmail.com
Wilt u het werk van Peter & Gerdien steunen; uw financiële bijdrage is welkom bij de Diaconie Hersteld Hervormde Gemeente Opheusden, bankrekeningnummer
NL21RBRB08452655 o.v.v. uitzending Peter & Gerdien Heemskerk.

Op 7 januari 2020 zijn Peter & Gerdien vertrokken naar Engeland voor het volgen van een cultuur- en zendingscursus. Vervolgens vindt naar verwachting per april 2020 de uitzending naar het Midden-Oosten plaats. We houden u op de hoogte en hopen op uw blijvende betrokkenheid en steun!

De thuisfrontcommissie (TFC) bestaat uit: I. van Rotterdam, E. van Manen, N. van Klinken, A. Heemskerk, D. van Eldik, J. Tijssen en fam. Versteeg.

E-mail adres: tfcheemskerk@hotmail.com

Verkoop wenskaarten voor Malawi
De opbrengst van de wenskaarten is bestemd voor het Jeugdwerk HHJO en voor de zending ZHHK. Er is keus uit een ruim assortiment, geschikt voor elke gelegenheid. De kaarten (met envelop) kosten € 0,50 per stuk en bij aankoop van tien kaarten krijgt u er één gratis.
Condoleancekaartjes kosten € 1,50 per pakje.

Voor al uw wenskaarten kunt u altijd terecht bij:
Marian Kuivenhoven, Spechtstraat 11, 4043 LR Opheusden,
tel. (0488) 44 32 55

Liset Schulp, Hazelaarstraat 14, 4043 PH Opheusden,
tel. (0488) 44 20 15

Wilt u dat we met de kaarten bij u langskomen? Belt u gerust dan komen de kinderen bij u langs. Van harte aanbevolen!

Informatie over activiteiten in de gemeente die u op de website wilt plaatsen, kunt u per email verzenden aan hhk@hhgopheusden.nl