Thuisfrontcommisie
Afgelopen 12 april is Martha van den Herik naar Griekenland gegaan. Zij verblijft daar op het eiland Lesbos, waar zij werkt in het vluchtelingenkamp Moria. Zij werkt daar vanuit de stichting Eurorelief.

Vanuit onze gemeente wordt zij ondersteund middels een thuisfrontcommissie (TFC). Deze commissie heeft als doel de belangstellenden op de hoogte te houden van de werkzaamheden van Martha. Daarbij houdt de TFC ook haar financiële situatie in de gaten en zorgt zij ervoor dat de binnengekomen gelden naar plaats van bestemming gaan.

De TFC bestaat uit: Dhr. L. Scheurwater (vanuit de kerkenraad) Annelies van Dam (financiën), Corine van Dam, Jan van den Herik, Roelien Mussche en Marianne Pol (overige leden).

De TFC verzorgt ook de nieuwsbrief. Voor meer informatie en/of vragen kunt u mailen naar: marthainlesbos@outlook.com

Of contact op nemen met: Annelies van Dam 06-18437868

Mocht u geïnteresseerd zijn in de verhalen van Martha, bezoek dan onderstaande website, waar zij een blog bijhoudt: www.marthavandenherik.jimdo.nl

Verkoop wenskaarten voor Malawi
De opbrengst van de wenskaarten is bestemd voor het Jeugdwerk HHJO en voor de zending ZHHK. Er is keus uit een ruim assortiment, geschikt voor elke gelegenheid. De kaarten (met envelop) kosten € 0,50 per stuk en bij aankoop van tien kaarten krijgt u er één gratis.
Condoleancekaartjes kosten € 1,50 per pakje.

Voor al uw wenskaarten kunt u altijd terecht bij:
Marian Kuivenhoven, Spechtstraat 11, 4043 LR Opheusden,
tel. (0488) 44 32 55

Liset Schulp, Hazelaarstraat 14, 4043 PH Opheusden,
tel. (0488) 44 20 15

Wilt u dat we met de kaarten bij u langskomen? Belt u gerust dan komen de kinderen bij u langs. Van harte aanbevolen!

Informatie over activiteiten in de gemeente die u op de website wilt plaatsen, kunt u per email verzenden aan hhk@hhgopheusden.nl

Foto’s gemeentedag 2018

Komende bijeenkomsten

Geen bijeenkomsten gevonden!